Restaurants

Les Cols: tocant el cel a la Garrotxa

Potser és un pèl sensacionalista el titular, oi? N´hi ha per tant? Bé, jo crec que sí, i per a qui s´acosta per aquest tipus de restaurants penso que és una gran experiència, per molt que tingui (opinió totalment personal i subjectiva al màxim) errades un xic clamoroses en els postres, sobretot en un d´ells, i que el mobiliari sigui de carrer el més espantós, hortera i desafortunat que he vist mai en un restaurant amb estrella Michelin. I aquest en té dues, no sé en què dimonis estava pensant el senyor Inspector de la Guia, potser és que té tant mal gust com el dissenyador del local i, evidentment, els amos del tros. Que de cuina en saben un niu, però el gust pel mobiliari, el color daurat (repelús pur i dur) i una fredor crec que no buscada però clara i òbvia fan que aquesta segona estrella sigui per a mi un xic exagerada…si tenim en compte que en les valoracions d´aquesta Guia el mobiliari sí compta, la decoració també, els banys ja no diguem (mixtes, sense indicacions…un desastre)… en fi, passem al menjar, tot i que alguna foto del mobiliari també us l´ensenyaré!

Read More »Les Cols: tocant el cel a la Garrotxa

Hisop: excel.lència i bon gust

Podria afegir al titular que he escollit “a preus raonables”…clar, raonables tenint en compte que es tracta d´un restaurant amb una estrella Michelin, en un bon barri (aprop de Francesc Macià) i amb una cuina d´altíssim nivell. El menú degustació val 57 euros, preu més que justificat, vaja, podria valdre fins a vint euros més i seguiria valent la pena, tot i que li faltarien uns quants plats respecte a l´actual. Potser llavors diríem que “òndia, pica una mica”, però per sota de seixanta euros considero que està molt i molt bé. No et quedes amb gana, i el servei és bo, bé, el que es d´esperar en un lloc així. Vaig fer fotos de tots els plats menys el primer entrant, ara us ho explico…

Read More »Hisop: excel.lència i bon gust

Bacaro

Havia llegit bones crítiques, molt bones de fet, especialment de la gent del Time Out, una bona referència. I gent que hi treballa em va insistir que hi havia d´anar. Així que vaig decidir provar-ho, malgrat que ahir era dilluns, i a priori no és precisament el millor del dies per anar a un restaurant: tot acostuma a ser del dissabte, tot. Però quan llegeixes tan bones crítiques penses que potser, en trobar-se just al costat del Mercat de la Boqueria, potser han fet l´esforç d´anar per la tarda a comprar peix fresc. Perquè els dilluns hi ha peix fresc, el més fresc de tots de fet, acabat d´arribar de les llotges a les peixateries que obren per la tarda. I a la Boqueria n´hi ha. Potser, però, era ser massa innocent. Vaig pensar que de totes maneres si tan bon lloc era no es notaria que èrem a dilluns…

Read More »Bacaro