IMG_1430

Boletes (mandonguilles) farcides de sobrassada i formatge

Bé, la recepta original és només amb “boletes” de sobrassada, però la meva filla em va demanar fer-ho també amb formatge (brie) i el resultat va ser espectacular. De fet crec que ens van agradar més les de formatge! Igualment, va ser tota una descoberta, i crec que intentarem fer-ne de nou aviat amb altres farcits.

Ingredients:

Mig quilo de carn picada (meitat de vedella, meitat de porc)

100 gr (aprox) de sobrassada

Uns talls de brie (la veritat, no recordo quina quantitat vam utilitzar!)

1 ceba

2 llesques de pa

julivert

llet

sal, pebre

oli d´oliva

1 iogurt grec, mitja llimona, sal i pebre (salsa de Iogurt)

Ruca o quelcom semblant x acompanyar

 

Posar el pa en un plat soper i mullar-lo amb la llet. Sofregir la ceba i quan estigui barrejar-la amb la carn picada, el julivert, sal i pebre i la molla de pa empapada de llet. Barrejar-ho bé i reservar-ho a la nevera una horeta. Mentrestant anem fent mini boletes de sobrassada i de formatge. Una horeta més tard formem les mandonguilles, introduint les boletes de sobrassada i/o formatge senzillament apretant amb el dit i després cobrint el forat amb la pròpia carn de la mandonguilla. La passem per farina i així amb totes. Les fregim (també les podríem fer al forn, en aquest cas sense enfarinar) i les servim acompanyades d´amanida verda i salsa de iogurt. Ens podriem currar també una bona salsa de tomàquet, crec que quedaria molt bé. Un descobriment!

IMG_1430

 

Deixa un comentari