Ceviche de gambes, poma i plàtan

Així d´entrada sona fatal, però hi ha quelcom que et crida l´atenció. Un sisè sentit, je je. “El comidista” és especialista en receptes que a priori semblen un desastre anticipat, i aquesta n´és un gran exemple. Gambes amb plàtan? Segur? I, a sobre, amb poma? Doncs sí, funciona!

Ingredients:

16 gambes (o, no mireu eh, cues de gamba grosses congelades…sireeeena)

1 ceba vermella

1 poma àcida

1 plàtan no gaire madur

100 ml de suc de llima

mig manat de cilantre

oli d´oliva extra verge

pasta d´ají groc (o qualsevol picant que us vingui de gust)

 

Pelar i tallar a daus les fruites. Fer el mateix amb la ceba, i marinar-la una estona amb el suc de llima (amb dues o tres en tindreu prou). Pelar les gambes, retirar els intestins, tallar-les a daus (més o menys…). Barrejar tots els ingredients i deixar-los reposar unes deu o quinze minuts a la nevera. I servir amb un bon vi blanc ben fesquet. Brutal. I boníssim.

IMG_1361

Deixa un comentari