IMG_1631

Fideus d´arròs amb pak-choi

El pak-choi, aquella verdura xinesa extraña que cada vegada trobem amb més facilitat pels nostres mercats, i que sincerament està força bona! I els fideus…són fregits, una important novetat, i queden super vistosos, amb una textura super cruixent, com de xurreria. Recepta de Tailandia.

Ingredients:

200 gr de fideus d´arròs (dels super prims)

4 cebes tendres

300 gr de pak-choi

80 gr de bambú de llauna

12 tomàquets cherry

250 gr de cues de gambes pelades

1 tros d´arrel de gingebre fresca

50 ml de brou de pollastre

2 cullerades de salsa de soja clara

una mica de midó de blat

sal, pebre, oli

 

tallem les cebes i el pak-choi i els saltegem al wok amb el gingebre, tallat ben petit, i el bambú. Reservem. Fem el mateix amb les gambes i, breument, amb els tomàquets. Per la salsa, el que ja hem fet més d´una i dues vegades: barregem els líquids, els posem a bullir i llavors hi afegim el midó de blat (una culleradeta petita) dissolt prèviament amb aigua. Uns segons i llesta.

I els fideus, doncs els hem de fregir directament, en cru, i força oli ben calent. Es espectacular, ja veureu, sobretot el moment en que els poses a la paella…s´han de “transformar” a l´instant, si no passa heu fet alguna cosa malament (a mi em va passar la primera vegada, crec que l´oli no estava prou calent)

IMG_1631

 

Deixa un comentari