Orecchiette amb bròquil

Pasta amb bròquil, una gran combinació que té en les orecchiette la gran estrella d´aquesta relació. Són una mena de pasta de sopa molt fàcil de fer a casa però que es poden trobar en dues de les millors marques comercials de pasta seca italiana que arriben a Barcelona: Cecco i Garofallo.

Ingredients:

300 gr d´orecchiette, 1 bròquil mitjà

1 bitxo fresc vermell, 1 dent d´all

parmesà ratllat, pebre, sal, oli d´oliva extra verge

Bé…doncs bulliu la pasta i el bròquil per separat, la verdura millor deixar-la al dente, i daureu l´all amb el bitxo, ben picats, en una paella grossa on després saltejareu la pasta i la verdura, per acabar amb pebre recén mòlt i parmesà per sobre. Bo, ràpid, senzill. I també hi podeu posar, si voleu, una mica de tonyina en llauna o quelcom similar com vaig fer jo una vegada, però bé, en principi aquest és un plat sense carn ni peix.

Deixa un comentari