fullsizeoutput_1785

Patates amb scamorza

Adoro la scamorza, una mozzarella fumada absolutament deliciosa que es fon en un plis i dona un gustillo a tot allò que toca brutal. Aquesta és una (com no!) senzilla recepta de patates i scamorza amb beixamel de curry. Boooníssima!

Ingredients:

700 gr de patates, 200 gr de formatge scamorza amb la pell

mantega, farina, llet, chalotes

una culleradeta de curry mòlt, sal i pebre

 

Bullim les patates amb pell. Les tallem a rodanxes, igual que el formatge, i fem capes del dos ingredients en una cassola que pugui anar al forn embadurnada amb mantega. Fem també una beixamel amb 25 gr de mantega i 25 de farina, on hi afegirem la chalotte. No, perdó, sofregirem amb la mantega la chalotte i tot seguit hi agefirem primer la farina i a continuació la llet. El curry el podem posar ara o al principi. Quan tinguem la beixamel al punt cobrirem amb ella la cassola i ho enfornarem uns deu minuts. Potser caldrà un xic de sal i pebre com a toc final…

fullsizeoutput_1788

Deixa un comentari