Amanida de col, pollastre, poma i gorgonzola

Amanida de col, pollastre, poma i gorgonzola

Una bona combinació, col crua eh, tallada ben fina, funciona molt bé, bona combinació d´ingredients i bona amanimenta, sempre amb el toc personal de cadascú al final…

Ingredients:

1 col (normal, les de sempre…)

1 poma àcida

1 poma fuji

1 ceba tendra

2 cuixes de pollastre desossades

50 gr de panses (jo, sempre que poso “panses”, em refereixo a les de Corint, les sense pinyol de tota la vida…)

60 gr de formatge gorgonzola (o algún altre tipus de formatge blau)

1 iogur grec

1 cullerada de mostassa, 1 llimona, oli d´oliva extra verge, vinagre de vi

sal, pebre

 

Bé, no té més secret que fer les cuixes a la planxa i, mentre es refreden, tallar ben fina la col. Pelar (o no, com us agradin més) les pomes i tallar-les a daus. Fer el mateix amb el formatge i amb el pollastre. Preparar la salsa, barrejant tots els ingredients, afegint oli segons veieu. I apa, tot junt, que hi hagi força salsa.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *