Una bona combinació, col crua eh, tallada ben fina, funciona molt bé, bona combinació d´ingredients i bona amanimenta, sempre amb el toc personal de cadascú al final…
Ingredients:
1 col (normal, les de sempre…)
1 poma àcida
1 poma fuji
1 ceba tendra
2 cuixes de pollastre desossades
50 gr de panses (jo, sempre que poso “panses”, em refereixo a les de Corint, les sense pinyol de tota la vida…)
60 gr de formatge gorgonzola (o algún altre tipus de formatge blau)
1 iogur grec
1 cullerada de mostassa, 1 llimona, oli d´oliva extra verge, vinagre de vi
sal, pebre
Bé, no té més secret que fer les cuixes a la planxa i, mentre es refreden, tallar ben fina la col. Pelar (o no, com us agradin més) les pomes i tallar-les a daus. Fer el mateix amb el formatge i amb el pollastre. Preparar la salsa, barrejant tots els ingredients, afegint oli segons veieu. I apa, tot junt, que hi hagi força salsa.