Espatlla de xai farcida amb carbassa i ceba

Boníssima recepta, gran combinació de sabors!

Ingredients:

una espatlla de xai desossada

500 gr de carbassa

2 cebes

1 branca de farigola, 1 de romaní i 1 de menta (tot fresc si és possible, sinó doncs sec)

sal, pebre

4 patates mitjanes

 

Posarem a escalivar la ceba i la carbassa, tot procurant que no ens quedi massa cuita, per tant massa desfeta ja que això dificultarà l´elaboració posterior de la recepta. Més o menys una hora. Aprofitem també per posar-hi les patates, tot embolicat amb paper d´alumini.

Salpebrem la carn i la farcim de la barreja de ceba i carbassa amb les herbes. Bridem, enrossim en una paella i ho posem al forn uns 45 minuts aprox a uns 200 graus. Podeu fer-ho també a 180 i deixar-ho una horeta.

Ho serviu acompanyat de les patates, queda super bo i amorós.

IMG_9250

Deixa un comentari