Quixe de pastanagues amb bonitol i formatge feta

Potser, així d´entrada, us sorprendrà la combinació, però us asseguro que està més que bona! Diferent, original, ideal per menjar acompanyada d´una bona amanida, si és amb rucula, molt millor.

Ingredients:

400 gr de pastanagues, 200 gr de formatge feta

80 gr de bonitol en llauna, 200 ml de crema de llet

4 ous, sal i pebre, 1 massa de pasta brisa pre-cuita

 

Primer anirem escalfant el forn, a 180 graus, i courem la massa de pasta brisa (naturalment, la podeu fer vosaltres, sempre quedarà més bona!) seguint les instruccions del fabricant. Les pastanagues les farem al vapor, i després les tallarem molt, molt petites. A la recepta del llibre les tritura, també és una opció.  La resta és tan senzilla com batre els ous, esmicolar el formatge feta i barrejar-hi la resta d´ingredients. L´enforneu entre trenta cinc i quaranta cinc minuts, depenent del forn.

Deixa un comentari