Entrants

Receptes ràpides i senzilles per fer com a entrants

Amanida de carbassó, rúcula i anous

Aquesta és una altra d´aquelles amanides que, d´entrada, jo arrufava el nas. Però si alguna cosa he après en aquest sub-món dels llibres de cuina és que no s´ha de despreciar cap recepta, per extranya que sembli, a no ser es clar que estigui farcida d´ingredients que no t´agradin. Però a mi m´agrada, i molt, el carbassó, i m´agraden, i molt, tant les anous com la rúcula. La meva reticència era a menjar-me el carbassó cru…clar que perfectament tallat i convenientment marinat la cosa varia. I molt.

Read More »Amanida de carbassó, rúcula i anous

Escopinyes amb cilantre i llima

Recordo que fa temps no hi havia escopinyes fresques als mercats, sí, les que porten closca i estan al costat de les cloïsses i els musclus. Va ser tot un descobriment, quina cosa més bona! Doncs imagineu-vos que les amanim amb llima, cilantre (ja, no apte per a tots els paladars, però….) i una miqueta de bitxo…ooohhh, aperitiu mega bestial!!!

Read More »Escopinyes amb cilantre i llima