Flam de porros
Aquest flam de porros és més aviat una mousse, i fa molt, molts anys que el vaig fer per primera vegada amb una beixamel lleugera… Llegiu més »Flam de porros
Receptes ràpides i senzilles per fer com a entrants
Aquest flam de porros és més aviat una mousse, i fa molt, molts anys que el vaig fer per primera vegada amb una beixamel lleugera… Llegiu més »Flam de porros
Aquesta recepta de carbassa al forn amb iogurt i cilantre funciona molt bé com a entrant en solitari, com a part d´una sèrie de petits… Llegiu més »Carbassa al forn amb iogurt i cilantre
Amanida de germinats i altres coses, com raves, pastanagues, tomàquets…tot cru, és realment una amanida “crudivegana” que, s´ha de dir, és molt bona i resultona.… Llegiu més »Amanida de germinats
Un senzill entrant , aquesta recepta de pastanaga amb iogurt té una llista d´ingredients molt més enllà dels seus dos protagonistes, alguns d´ells fins i… Llegiu més »Pastanaga amb iogurt
Una senzilla amanida on fem remolatxa al forn per aconseguir més sabor i una textura especial, fet que es potencia amb la presència en l´emplatat… Llegiu més »Remolatxa al forn
He decidit titular-la així, amanida amb brots de soja, perquè és l´ingredient que més destaca d´una bona colla que va des dels raves fins als … Llegiu més »Amanida amb brots de soja