Plat combinat / Únic

El famós concepte de “plat únic”, tot en un plat

Cigrons amb espinacs i ou poché

Cigrons amb espinacs i ou poché

Cigrons? Jo? Doncs sí tu, els vells tabus van caient…no tots, però uns quants sí. Primer van ser les llenties i ara els cigrons, en un plat ben clàssic, ben senzill i també ràpid de fer. Adverteixo però que no claudicaré amb el tercer legum per excel.lència, les mongetes seques i tots els seus derivats. Ni en conya. Tampoc amb els pèsols, tot i que mai se sap, potser algun dia…

Read More »Cigrons amb espinacs i ou poché

Llenties guisades amb salmó

Inagurem una nova tanda de receptes. Aquestes, com ja he explicat en un altre apartat del blog, són del fantàstic llibre “La comida de la familia”, del Ferran Adrià, on es fa un recull de 45 menús que menjaven els cuiners i de fet tot el personal del Bullí a la seva hora de dinar. Excel.lents fotografies, molt didàctic, super ben estructurat, una “petita” meravella!
La primera recepta va ser tota una revel.lació: sense ser cap fan de les llenties he de dir que és excel.lent, i molt fàcil

Read More »Llenties guisades amb salmó