Vegetarianes (ovolactees)

Receptes de cuina vegetarianes. Receptes fàcils fetes amb verdures, ous i làctics, sense carn ni peix.

Entremesos d´hortalises (Antipasti)

Antipasti, sí, aquest gran invent dels italians en la seva versió vegetariana o de vegetals, bé, una part. Concretament albergínia i carbassó, bàsicament, a la planta, i tallats “a lo llarg”, amb pebrot vermell escalibat i parmesano. Boníssim, en breu una versió quasi idèntica amb les hortalises tallades de manera diferent i fregides en comptes de a la planxa.

Read More »Entremesos d´hortalises (Antipasti)

Storzapretti

Recepta en procés de millora…per tant us l´explico tal i com diu el llibre, us dic què m´ha passat la primera vegada en fer-la i què penso fer per millorar-la…quan ho fagi ho diré, em va agradar molt…ah, i vaig utilitzar espinacs en comptes de bledes…Es un entrant però fent-los més grans i en major quantitat poden ser plat únic o un segon.

Read More »Storzapretti

Culurgionis

Una altra bona descoberta, tot i que no sigui exactament com la recepta original, més que res perquè no tinc ni he trobat un formatge italià anomenta “casu aceddu”, d´ovella, tirant a pastós i semblant de textura al mató. A la recepta diu que és un formatge tirant a “blau”, però a la foto no ho sembla pas. En fí, que vaig utilitzar un formatge d´ovella grec anomenat kaulinis que és d´ovella i que per textura semblava anar bé a la recepta, deliciosa pasta farcida d´aquest formatge amb patata, pecorino i menta amb salsa de tomàquet.

Read More »Culurgionis