Remenat de bacallà amb pebrot escalivat i alls tendres

Un senzill remenat, per què no? El toc del pebrot escalivat li va super bé, i quan és època d´alls tendres aquest és un gran recurs.

Ingredients:

Un manat d´alls tendres, uns 400 gr de bacallà esqueixat

4 ous, 1 pebrot vermell escalivat, sal i pebre

Compreu el bacallà ja desalat i, en el cas d´aquest remenat, no cal pas coure´l abans, ja es fa quan barreges tots els ingredients. Això sí, abans de fer el plat heu de pensar que necessitareu un pebrot escalivat. Si no el teniu i voleu anar x feina sempre teniu l´opció del gratinador, va molt més ràpid i de fet deixa un gust millor. En fi, que daureu l´all tendre, incorporeu el bacallà i el pebrot i, amb el foc molt baix, els ous. Aneu remenant, amb paciència, i sempre a foc lent, fins que estiguin al punt que desitgeu. Rectifiqueu de sal i pebre i llestos.

Deixa un comentari