Sipia estofada

Sipia estofada

Aquesta recepta de sipia estofada  és cosina germana d´una altra que hi ha al blog també,  la de  “sípia a la bruta”, però com que té algunes diferències i em va agradar molt doncs aquí la teniu:

Ingredients:

  • 2 sipies
  • 2 cebes
  • 4 tomàquets madurs
  • mig litre de vi blanc
  • sal
  • oli d´oliva

Com fer la recepta de la sipia estofada:

  1. Comencem saltejant la ceba tallada a trossos irregulars.
  2. Incorporem el tomàquet, també tallat despreocupadament.
  3. Afegim la sipia, tallada a daus grossos, amb la melsa inclosa.
  4. Mullem amb el vi blanc a cobrir, i un vas d´aigua no li va malament també.
  5. Ho portem a ebullició i ho deixem coure, tapat, uns quaranta minuts.
  6. I ja ho tindrem, només ens falta servir-ho.
  7. Amb aquesta recepta podeu optar com a acompanyant un super vi blanc de les Rias Baixas gallegues, el Leirana Genoveva, del celler Forjas del Salnés, de lo milloret que hi ha a la zona sense dubte.
  8. I us adjunto un enllaç al nostre canal de youtube per si voleu veure un petit video de la recepta:

 

 

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *